AJCom: hét communicatiepakket voor slimme ondernemers

Na het AJCstarthulp communicatiepakket is er nu het logische vervolg: AJCom. Een totaalpakket voor succesvolle en ambitieuze ondernemers in het MKB die met hun communicatie aan een volgende stap toe zijn.

Dit AJCom-pakket is inhoudelijk vergelijkbaar met AJCstarthulp, maar gaat uit van een dubbel aantal uren per maand. Dit is hét pakket voor slimme MKB’ers die na het eerste jaar AJCstarthulp willen blijven werken aan succes! Ook hier gelden tarieven die wezenlijk lager zijn dan de standaard tarieven: gemiddeld zo’n 40%! Ook het MKB heeft recht op een eigen communicatieprofessional!

Investeer in succes, investeer in professionele communicatie! 

Het uitgangspunt van AJCom is heel eenvoudig: samen met de ondernemer zorgen we voor communicatie op een niveau dat anders voorbehouden blijft aan grotere bedrijven. Wij bouwen mee aan het succes van de ondernemer en profiteren daar op termijn zelf ook van. De korting van gemiddeld 40% is onze investering in jouw succes! Dankzij de AJCstarthulp hebben we daar nu goede ervaringen mee en introduceren we vol enthousiasme het uitgebreide AJCom-pakket.

Sparring-partner, adviseur, communicatiecoach, content creator en organisator

Hoe werkt het? We starten met het maken van een Manifest als uitgangspunt voor alle (marketing)communicatieplannen en -doelstellingen. We werken samen met je aan je visie, strategie, huisstijl, marketing, en promotiemiddelen volgens de uitgangspunten van Authetieke Communicatie. We leveren ook praktische ondersteuning, zoals teksten, vertalingen en beeld voor online en offline publiciteit, social media, nieuwsbrieven, persberichten of brochures of organiseren je presentaties, bijeenkomsten of mediacontacten. Alles in huis, en altijd maatwerk; het resultaat telt!

Het AJCom-pakket ziet er zo uit:

  • 4 uur per week, 16 uur per maand professionele communicatie

  • Minimum periode 3 maanden

  • Verlenging mogelijk met telkens 3 maanden

  • Inclusief eenmalig startgesprek en maandelijks voortgangsverslag

Prijs: €960 per maand excl. BTW 

Meeruren mogelijk: tijdens de contractperiode €75 per uur ongeacht het type activiteit, voor minderuren per maand geen korting, meerkosten voor reiskosten en reistijd buiten 010 volgens AJC Tarieven 2013 (op aanvraag). Aanbod geldt voor contracten in 2013 afgesloten.

Download de brochure: AJComleaflet2013.

Overzicht pakketten en tarieven.