In prijs verlaagd: AJCstarthulp – professionele communicatie voor starters en nieuwe projecten

Een goed begin…

…is het halve werk. Juist nu. Voor starters, projecten en maatschappelijke organisaties is er nu het low-budget communicatiestartpakket. Bezuinig niet op de kwaliteit van je communicatie. Maar wel op je kosten! Nu in prijs verlaagd! 

Met AJCstarthulp beschik je over je eigen, professionele (marketing)communicatieadviseur voor een aantrekkelijk starttarief. Juist nu is het belangrijk dat je jezelf goed onderscheidt. Je communicatie verdient nú de meeste aandacht – terwijl je er eigenlijk te weinig tijd en budget voor hebt…

Download de brochure: starthulpleaflet2013

Snel en slim communiceren

Waarom AJCstarthulp? Het is net als de Wegenwacht. Startproblemen? Pech onderweg? Of de juiste route vinden? Je wilt snel en goed op weg worden geholpen. en je bestemming bereiken. Toch? Dat kan nu ook op (marketing)communicatiegebied. Speciaal voor snelle en slimme ondernemers en starters, ook tijdens de startfase van nieuwe producten of projecten.

Sparring-partner, adviseur, communicatiecoach, content creator en organisator

Hoe werkt het? We werken samen met je aan je visie, strategie, huisstijl, marketing, en promotiemiddelen volgens de uitgangspunten van Authetieke Communicatie. We leveren vooral ook praktische ondersteuning, zoals teksten, vertalingen en beeld voor online en offline publiciteit, social media, nieuwsbrieven, persberichten of brochures of organiseren je presentaties, bijeenkomsten of mediacontacten. Alles in huis, en altijd maatwerk; het resultaat telt!

Het AJCstarthulppakket ziet er zo uit:

  • 2 uur per week, 8 uur per maand professionele communicatie

  • Minimum periode 3 maanden

  • Verlenging mogelijk met telkens 3 maanden, tot maximaal 1 jaar

  • Inclusief eenmalig startgesprek en maandelijks voortgangsverslag

Prijs: €480 per maand excl. BTW 

Meeruren mogelijk: tijdens de contractperiode €60 per uur ongeacht het type activiteit, voor minderuren per maand geen korting, meerkosten voor reiskosten en reistijd buiten 010 volgens AJC Tarieven 2013 (op aanvraag). Aanbod geldt voor contracten in 2013 afgesloten.

 

*De volgende stap: het uitgebreide AJCom-pakket.

 

 

Bel gerust 06 48 22 09 60 voor meer informatie

 

©2013